Misfornøyd kunde skamklipte og truet egen frisør

En kvinnelig frisør ble lørdag kveld angrepet av en kunde som var så misfornøyd med hårklippen at han truet henne med kniv og skamklipte henne.

Den dramatiske hendelsen fant sted i en frisørsalong i Oslo sentrum påskeaften.

– Vi vet ikke nøyaktig hva som har skjedd, men etter det vi er blitt fortalt er det tre menn som har kommet inn i frisørsalongen, hvorav den ene angivelig var en misfornøyd kunde. Han har klippet av en av de ansatte håret og i tillegg truet med en kniv, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til NTB.

Gjerningsmannen og de to andre mennene løp fra frisørsalongen etter overfallet, men politiet pågrep kort tid senere mannen de mener er hovedpersonen i saken. Politiet fikk også tak i kniven mannen brukte til å true frisøren sin med.

Ifølge VG klippet frisøren kunden sin på fredag. Først dagen etter møtte han opp for å klage på sveisen, og krevde først å få pengene tilbake. Deretter truet han frisøren sin med kniv og gjøv løs på henne med frisørsaks og skamklipte henne på den ene siden av hodet.

Mannen er nå siktet for trusler. Politiet utelukker heller ikke at de vil pågripe flere personer i saken.

– Politiet jobber ut fra at det var to personer sammen med den pågrepne, og har spor å gå etter med hensyn til hvem disse er. Avhengig av hva etterforskningen viser, vil også disse kunne bli siktet i saken, sier politiadvokat Kai-Gunnar Nygård i Oslo-politiet til avisen.

Den pågrepne mannen skulle avhøres søndag formiddag.