Robbie Williams gjenforenes med Take That

I flere år var Robbie Williams og Gary Barlow bitre fiender. På dette bildet fra 2010 hadde de blitt venner igjen og gitt ut sangen «Shame» sammen. Les mer Lukk

Den britiske popstjernen har satset på karrieren som soloartist i over 20 år. Nå lager han nye sanger med sin tidligere erkefiende, Gary Barlow i Take That.

I slutten av mai overrasket Take That fansen med at de skulle holde en konsert på nett sammen. I et nytt intervju på radioprogrammet Heart Evening Show, avslører han også at han har skrevet nye sanger med en av sine tidligere bandkollegaer, Gary Barlow.

– Jeg har skrevet noen sanger med Gary Barlow i de siste ukene, sier han til programleder Mark Wright.

– Så du vet, vi kommer til å samarbeide igjen, jeg og brødrene mine. Jeg vet ikke når det blir, men vi kommer til å samarbeide igjen, fortsetter han.

Robbie Williams og låtskriveren Gary Barlow har ikke alltid vært like gode venner som det kan se ut som de er nå.

Les også: Robbie Williams ble «hjemsøkt» i flere måneder

– Jeg ville knuse ham

I 1995 forlot Robbie Williams Take That for å starte en karriere som soloartist, og året etter ble hele bandet oppløst.

I ettertid har både Williams og Barlow fortalt at de mislikte hverandre intenst da de jobbet sammen i Take That.

I dokumentaren «Take That: Look Back, Don’t Stare» fra 2010, sa Williams at Barlow var kontrollerende og ikke ville la han få noe innflytelse på musikken bandet laget.

– Mine problemer har alltid vært med Gary. Det var alltid Gary. Jeg ville bare knuse ham. Jeg ville bare ødelegge minnene om bandet, sa Williams i dokumentaren, ifølge danske BT.

Var misunnelig på Williams' karriere

Det var som soloartist Robbie Williams virkelig blomstret. I 1997 ga han ut albumet «Life thru a Lens» og opplevde en eventyrlig suksess med sanger som «Angels» og «Let Me Entertain You».

Gary Barlow prøvde seg også som soloartist, men han oppnådde ikke den samme suksessen som Williams.

I dokumentaren innrømmer Barlow at han ble misunnelig på Williams sin karriere.

– Det var hardt å se at Robbie beveget seg lenger og lenger ut i horisonten, mens det virket som jeg tok ti skritt tilbake, sa han ifølge BT.dk.

Les også: Robbie Williams og Jimmy Page i hissig nabofeide