Politiet ber om tips etter våpenbrekk i Akershus

Et ukjent antall våpen ble natt til mandag stjålet etter at en bil kjørt inn i våpenforretningen Børselars på Dal i Akershus. Les mer Lukk

Politiet ønsker informasjon om to biler etter at våpenforretningen Børselars på Dal i Akershus ble robbet for et ukjent antall våpen.

En eller flere våpentyver slo til natt til mandag og kom seg inn i butikken ved å kjøre en mørk Audi inn gjennom en garasjeport. Bilen ble stående igjen etter tyveriet, og politiet ønsker tips fra folk som har informasjon om den.

– Dette er en blå Audi A4 stasjonsvogn 2006-modell med registreringsnummer BE 11954, som vi har funnet ut at ble stjålet i Drøbak 18. juli på natten. Alle observasjoner rundt denne bilen er interessante for politiet, sier fungerende lensmann Espen Sandvold i Eidsvoll og Hurdal til TV 2.

I tillegg ber politiet om tips om en hvit Toyota Hiace som ble sett i området rundt åstedet mellom klokka 2 og 6 natt til mandag. En polititeori går ut på at denne ble brukt som fluktbil.

Det ble stjålet flere våpen av ulike typer under innbruddet, men politiet har foreløpig ikke oversikt over nøyaktig hva som ble stjålet. Politiet fikk melding om innbruddet 05.55 mandag morgen. Da de ankom stedet, var det ingen der. Så langt er ingen pågrepet i saken.

Embed: våpen