Fire i avhør etter dødsfall på Haugenstua i Oslo

MISTENKELIG: En mann ble funnet død utenfor et hus på Haugenstua. Les mer Lukk

En død mann ble tirsdag morgen funnet utendørs på Haugenstua i Oslo. Politiet undersøker hva som har tilstøtt mannen og har tatt inn fire personer til avhør.

– En forbipasserende har oppdaget mannen livløs tirsdag morgen. Vi holder alle muligheter åpne og vet ikke hva det er som har skjedd, fortalte innsatsleder Svein Arild Jørundland i Oslo politidistrikt til TV 2.

Politiet ble varslet om saken ved sjutiden tirsdag morgen. De startet raskt undersøkelser både utendørs og inne i en leilighet i et bygg like ved. Det ble også satt i gang rundspørring i nabolaget.

– Vi vet ikke hva som har skjedd, men han bar ikke preg av å ha vært utsatt for vold, og vi antar at det skyldes en ulykke, fortalte operasjonsleder Christian Krohn Engeseth til VG.

Ifølge avisen er den døde en mann i 30-årene som trolig bodde i leiligheten som ble undersøkt. Mannen skal sendes til obduksjon.

Politiet tok inn til sammen fire personer til avhør tirsdag formiddag. Håpet er at deres forklaringer kan kaste lys over hendelsesforløpet.