MC-fører ikke tatt etter væpnet politijakt i Agder

Mannen som mistenkes for å ha kjørt en motorsykkel med falske skilt i feil kjørefelt på E18 ved Lillesand i Aust-Agder, er torsdag fortsatt på frifot.

Det konkrete søket etter mannen ble avsluttet uten funn ved 01-tiden natt til torsdag.

– Mannen er ikke pågrepet ennå. Vi ønsker svært gjerne tips fra personer som vet hvor vedkommende oppholder seg, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder politidistrikt til NRK. Mannen er en 46-åring fra distriktet.

Bevæpnet politi lette etter en mistenkt mann etter at de klokken 22.30 onsdag kveld oppdaget en motorsykkel som kjørte i feil kjøreretning på E18 østover fra Kristiansand. Politipatruljen som møtte ham snudde på første mulighet og fulgte etter.

– Deretter fant de motorsykkelen med falske skilter i veikanten, sier operasjonsleder Martin Ugland i Agder politidistrikt til NTB. Han forteller at politiet har etterlyst mannen de antar disponerer motorsykkelen, som ifølge NRK ska være en bekjent av den mistenkte mannen.

Politiet bevæpnet seg på grunn av den mistenkte mannens historikk, og Ugland opplyser at politiet har hatt konfrontasjoner med mannen tidligere.

Saken etterforskes videre.