Skadelisten vokser for Mourinhos United

Luke Shaw, her i aksjon mot Everton, måtte ut med skade mot Swansea. Foto: Martin Rickett / AP / NTB scanpix Les mer Lukk

Manchester United sliter med mange spillere på skadelisten. Søndag måtte også Luke Shaw og viktige Eric Bailly gå av banen i kampen mot Swansea.

Manager José Mourinho har ergret seg over at spillere som Zlatan Ibrahimovic, Marcos Rojo, Paul Pogba, Chris Smalling og Phil Jones alle er ute med skader. I tillegg er Marouane Fellaini ute med karantene etter det røde kortet han fikk mot byrival City forrige serierunde.

Søndag var det først venstreback Shaw som måtte gi seg etter rundt sju minutters spill mot Swansea på Old Trafford. Et stykke ut i 2. omgang gikk midtstopper Bailly av med det som så ut som et overtråkk. Det er dårlige nyheter før torsdagens semifinale mot Celta Vigo i europaligaen. Bailly har vært i storform den siste tiden.

Engelskmannen Shaw, som har slitt med spilletid og form etter at han kom tilbake fra en bruddskade i foten, måtte plutselig ta telling kort tid ut i matchen. Han holdt seg til venstrebeinet, og det ble etter hvert klart at han ikke kunne fortsette.

Shaw ble erstattet av Antonio Valencia. Matteo Darmian kom inn som stopper da Bailly måtte ut. På sidelinjen spøkte José Mourinho med at han selv måtte innpå til managerkollega Paul Clement.