Conte garanterer ikke at Hazard blir i Chelsea

Det går rykter om at Real Madrid ønsker å hente Eden Hazard. Chelsea-manager Antonio Conte kan ikke garantere at den belgiske magikeren blir værende på Stamford Bridge. Foto: Alastair Grant, AP / NTB scanpix Les mer Lukk

Eden Hazard har glitret for serieleder Chelsea, men manager Antonio Conte kan ikke fastslå at belgieren blir værende i London-klubben.

26-åringen blir stadig koblet til en overgang til Real Madrid. Contes siste uttalelser er neppe det Chelsea-fansen ønsker å høre.

– Jeg tror ikke klubben har det (å selge Hazard) i tankene. Vi må forsterke laget, ikke svekke det. Men i fotball betyr også spillerens ønske mye. Nei, jeg kan ikke spå framtiden. I fotball er alt mulig, sier Conte før søndagens bortemøte med Everton.

Conte understreker at Hazard trives i London-klubben.

– Slik jeg oppfatter det, er Eden veldig fornøyd med å være her. Det tror jeg også familien hans er. Fansen elsker ham, og det er mange positive ting som kan få ham til å bli værende.

Hazard har kontrakt med Chelsea fram til 2020. Han står med 15 seriemål og fem assists for de blåkledde denne sesongen. Contes mannskap topper Premier League fire poeng foran Tottenham med fem kamper igjen å spille.