Omoijuanfo viste form før sesongåpningen

Ohi Omoijuanfo scoret to ganger for Stabæk mot Mjøndalen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Les mer Lukk

Ohi Omoijuanfo viste målform med to fulltreffere da Stabæk slo Mjøndalen 3–0 i "generalprøven" til Eliteserien.

Det tok riktig nok litt tid før bæringene fikk hull på byllen mot motstanderen fra nivå to. I det 38. minuttet avsluttet Omoijuanfo i tverrliggeren, mens Edvard Race fikk satt inn returen.

Fire minutter senere satt den for Omoijuanfo. Stabæk-spissen snappet ballen etter svakt forsvarsspill av Mjøndalen og satte den kontrollert inn til 2–0.

Ti minutter ut i annen omgang punkterte samme mann kampen. Fra om lag 15 meter klemte han ballen inn i det lengste hjørnet. Stabæk serieåpner hjemme mot Aalesund neste søndag.

Målfest i Tromsø

Det ble ordentlig målfest da Tromsø målte krefter mot Bodø/Glimt i sin siste oppkjøringskamp. Christian Landu Landu scoret selvmål for vertene tidlig i kampen, men Slobodan Vuk og Mour Samb og vendte til 2–1 for TIL før pause.

I annen omgang scoret Trond Olsen og Ulrik Saltnes for Bodø/Glimt før Landu Landu satte ballen i riktig mål og dermed sørget for at det endte 3–3.

Tromsøs første kamp for sesongen spilles hjemme mot Brann kommende søndag.

21-åringen Sondre Tronstad ble matchvinner for Haugesund da 1.-divisjonslaget Sandnes Ulf ble slått 1-0.

Ny Sarpsborg-seier

Sarpsborg 08 har vist god form i sesongoppkjøringen og avsluttet treningskampene med 4-0-seier mot nabo Fredrikstad i helgen.

Danske Andreas Albech ga hjemmelaget ledelsen etter bare to minutter, før Ole Jørgen Halvorsen sikret 2-0 til pause. 18-åringen Tobias Heintz la på til 3-0 i det 58. minutt, før Kristoffer Normann Hansen fastsatte sluttresultatet til 4-0 kun fire minutter senere.