Frp: – Ap har ikke streng innvandringspolitikk

Frps Mazyar Keshvari mener Arbeiderpartiet har null troverdighet i flyktningspørsmål. (Foto: Erlend Aas / NTB scanpix) Les mer Lukk

Forslaget om å ta imot 10.000 syriske flyktninger, viser at Arbeiderpartiet har en uansvarlig innvandringspolitikk, mener Frps innvandringspolitiske talsmann Mazyar Keshvari.

– Dette er ikke noe annet enn råpopulisme fra Ap, som har null troverdighet i disse spørsmålene. De løftet ikke en finger for syriske flyktninger mens de hadde makten, sier Keshvari til NTB.

– Dette viser også med all tydelighet hvor feil de som har hevdet at Ap har en streng innvandringspolitikk, tar. Ap er nå på nivå med SV i å føre en helt uansvarlig politikk på dette feltet også, fortsetter han.

Keshvari mener kapasiteten på mottakene allerede er sprengt fordi kommunene ikke klarer å bosette alle asylsøkerne.

– Dersom det skal komme 10.000 nye kvoteflyktninger, vil det innebære at asylsøkere på mottak blir værende der i flere år fordi kvoteflyktninger blir direkte bosatt. De økonomiske og sosiale konsekvensene av en så dramatisk flyktningpolitikk vil få enorme virkninger på det norske samfunnet, mener Keshvari.

Bakgrunn:Støre: – Norge bør ta imot 10.000 syriske flyktninger