Ingen spor etter savnet kvinne i Rogaland

Agnes Elisabeth Müller har vært savnet siden 16. april. Tobarnsmoren fra Forsand ble sist sett på Oanes ferjekai rundt klokka 23 onsdag 16. april. Foto: Politiet. Les mer Lukk

Lørdag gikk politiet dør til dør i området hvor den 36 år gamle kvinnen fra Forsand ble meldt savnet for over ei uke siden. Politiet har fortsatt ikke noe konkret informasjon i saken.

– Publikum er svært imøtekommende og behjelpelig, men politiet har fremdeles ikke noe konkret informasjon om hvor den savnede kvinnen er eller hvorfor hun har forsvunnet, skriver lensmann Odd-Bjørn Næss i Strand og Forsand lensmannsdistrikt i en pressemelding.

Tobarnsmoren fra Forsand ble sist sett på Oanes ferjekai rundt klokka 23 onsdag 16. april.

Les også: Helikopter i letingen etter savnet kvinne i Rogaland

Fredag ble det satt inn helikopter i letingen etter kvinnen. Lørdag ble søk i sjøen avsluttet, og søndag vil det bli foretatt nye søk på land.

Politiet er svært interessert i tips fra folk som har observert kvinnen. Blant annet har de bedt passasjerer som var på Høgsfjordferja sent på kvelden 16. april og natt til skjærtorsdag 17. april om å melde seg.

Les også: Savnet kvinne i Rogaland kan ha blitt sett på ferge

Den 36-årige kvinnen er opprinnelig fra Tyskland og snakker godt norsk med tysk aksent. Hun er cirka 170 cm høy og har normal kroppsbygning med langt, lyst krøllete hår.