Karoli-familie etterforskes for voldsvideo

Klippet som TV 2 sendte torsdag, viser ei mindreårig jente som tilsynelatende blir skamklipt og slått av familiemedlemmer i en leilighet i Oslo, ifølge fjernsynskanalen. Les mer Lukk

Politiet i Oslo etterforsker medlemmer av Karoli-familien på bakgrunn av en video på Facebook hvor ei jente blir tvangsklippet på håret.

Klippet som TV 2 sendte torsdag, viser ei mindreårig jente som tilsynelatende blir skamklipt og slått av familiemedlemmer i en leilighet i Oslo, ifølge fjernsynskanalen.

I forkant av episoden fremfører den selvutnevnte «sigøynerkongen» Alex «Dolla» Karoli det som presenteres som en «dom» i en intern familiekonflikt.

– Jeg dømmer henne. Jeg legger ikke en finger på henne, men jeg dømmer henne så hele sigøynerverden kan se det, sier Karoli i videoen før yngre medlemmer av familien går løs på jentas hår med saks.

Overfor TV 2 benekter den selvutnevnte patriarken i Karoli-familien at jenta skulle straffes. Han sier han syntes synd på jenta og avviser at han dikterte straffen.

– Etterforskningen er på et stadium hvor vi ikke går ut med noe, men generelt blir slike saker selvsagt høyt prioritert, sier stasjonssjef Arne Solberg ved Majorstua politistasjon i Oslo.