Kvinne (58) funnet død i Nordreisa

En 58 år gammel kvinne ble lørdag morgen funnet død utenfor et helsesenter i Nordreisa kommune i Nord-Troms. Årsaken til dødsfallet er ikke klar, men politiet håper obduksjon vil gi svar. Foto: Tommy Henriksen (NTB scanpix) Les mer Lukk

En 58 år gammel kvinne ble lørdag morgen funnet død utenfor et helsesenter i Nordreisa kommune i Nord-Troms. Politiet regner dødsfallet som mistenkelig.

Klokken 8 lørdag morgen fikk politiet melding om at en kvinne var funnet død utenfor Sonjatun helsesenter på Storslett i Nordreisa kommune.

58-åringen var hjemmehørende i Nordreisa.

Ifølge NRK ble hun funnet ved en bil utenfor helsesenteret.

Et område utenfor senteret ble sperret av, og krimteknikere ble sendt til stedet for å undersøke dødsfallet.

– Krimteknikerne har akkurat avsluttet arbeidet på åstedet. Vi har ingen klare svar på om dette er et naturlig dødsfall eller ikke, sier operasjonsleder Reinert Johansen ved Troms politidistrikt til NTB i 18-tiden.

Dødsfallet anses som mistenkelig, ettersom politiet ikke kan si noe om dødsårsaken så langt.

Operasjonslederen opplyser videre at kvinnen vil bli sendt til obduksjon. Det vil skje tidligst søndag, eventuelt mandag.

– Forhåpentligvis får vi svar ved obduksjon, sier Johansen.

Det er gjort både tekniske og taktiske undersøkelser, og flere vitner er avhørt, opplyser politiet i en pressemelding lørdag kveld. Politiet utelukker heller ikke at det vil gjennomføres flere avhør.

Ifølge Nordlys skal kvinnen ha arbeidet som hjemmehjelp ved institusjonen.