Røde Kors etterlyser vinner av pantelotteri

VINNER: Et eller annet sted i Norge går det i disse dager rundt en intetanende pante-millionær. (Foto: Norsk Pantelotteri) Les mer Lukk

En person som vant 1 million kroner på pantelotteriet da han leverte flasker i Halden torsdag ettermiddag, har ikke meldt seg. Nå etterlyser Røde Kors den heldige vinneren.

Personen pantet flasker for 33 kroner på Meny i Halden torsdag 14. februar klokken 13.56.

Hvis man vinner i dette lotteriet, går det tydelig fram på kvitteringslappen. Presidenten i Røde Kors i Norge, Sven Mollekleiv, ønsker svært gjerne at vinneren melder seg.

– I Røde Kors har vi jo ganske bred erfaring når det kommer til å søke etter savnede personer. Men dette er en ny type savnetsituasjon for oss, og vi velger derfor å gå ut i mediene med håp om at den nybakte pantemillionæren raskt skal komme til rette, sier Mollekleiv.

Les også: Nordmenn er verst på pant

– Pantelotteriet er en av Røde Kors viktigste inntektskilder, og vi er takknemlige for hver eneste person som velger å trykke på Røde Kors-knappen når de panter. Men, rett skal være rett, og nå må vi sørge for at den nybakte millionæren får tilgang til pengene sine!

Millionæren har 90 dager på å gi seg til kjenne, om gevinsten da fortsatt er uavhentet tilfaller den Røde Kors.