Carl I. Hagen sjokkert over eget parti

OPPRØRT: Carl I. Hagen langer ut mot eget parti etter at ingen fra Frp deltok i en NRK-debatt om asylbarn. (Foto: NTB scanpix) Les mer Lukk

Tidligere Frp-leder Carl I. Hagen er rasende på sitt eget parti fordi de ikke sendte noen representanter til å delta i debatt om asylbarn i Debatten på NRK torsdag kveld.

På sin egen Facebook-side, skriver Hagen at han er i sjokk etter å ha sett Debatten. «Det ble sagt fra den SV-vennlige programleder Erik Wold fire ganger at Frp hadde takket nei til å delta i debatten», skriver Hagen.

– Hva i all verden er det som skjer? spør Hagen. Så vidt han vet har det aldri skjedd før at de ikke har «våget» å delta, skriver han.

– Tvert om vi har kjempet for deltakelse i alle direktedebatter hvor vi ikke kunne klippes i stykker. Det å si nei til å delta i en debatt i et viktig tema er helt uhørt og det skal jeg sjekke opp i morgen den dag, skriver Frp-veteranen.

– Hvorfor skal vi da stemme Frp hvis partiet til en slik grad er inne i det gode selskap uten egne meninger og uten meningers mot? spør Hagen.

Les også: Frp vil kaste ut asylsøkere før sakene er avgjort

Fra Høyre deltok heller ingen rikspolitikere, kun Bergen-ordføreren Trude Drevland, som lokalt har vært uenig med Høyres asylpolitikk ved å forlange amnesti for sju år gamle Nathan som er nektet opphold i Norge.

Les også: Hagen refser politikere for islamisme i Norge