- Har gjort funn der de fant Sigrid

FORSØKER PÅ NY: Skogen i Oppegård der Sigrid Giskegjerde Schjetne ble funnet død ble søndag gjennomsøkt på nytt. Dette bildet er tatt tidligere. (Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix) Les mer Lukk

Politiet søkte med manngard, hunder og metalldetektorer på stedet der Sigrid ble funnet drept. - Kan ha funnet ting som har betydning for saken, sier innsatsleder.

Ved 18-tiden bekreftet innsatsleder Tore Barstad ved Oslo politidistrikt at de har gjort nye funn.

– Jeg kommer ikke til å kommentere hva vi har funnet, men vi har funnet noen gjenstander som vi ikke kan se bort ifra at har betydning for saken, sier innsatsleder Tore Barstad til NRK.no.

– Vi har sikret gjenstandene, så får det bli opp til etterforskere å avgjøre om det har noe med saken å gjøre i det hele tatt, legger Barstad til.

Spesialtrente hunder

Politiet avsluttet søket litt før klokken 19 søndag ettermiddag. Da hadde 20 politifolk fra Oslo i seks timer gått manngard i området der Sigrid ble funnet drept for nær tre uker siden.

Det ble brukt spesialtrente politihunder for å få med seg alle spor, og kriminalteknikere søkte i området med metalldetektorer.

Sigrid Giskegjerde Schjetne ble funnet drept 3. september, etter å ha vært savnet siden 4. august. Søket er en naturlig del av etterforskningen i saken.

– Dette er en utvidet del av åstedsundersøkelsene. Søkeområdet har blitt utvidet noe fra det som har vært, forklarer Barstad.

Les også: Frykter flere Sigrid-saker

Mener politiet famler i blinde

Forrige uke uttalte den siktede 64-åringens forsvarere at de savner bevis fra politiet side.

– Vi oppfatter at politiet famler litt i blinde. Det er ikke noen ytterligere mistanke mot vår klient når det gjelder siktelsen, sa Heidi Ysen etter fengslingsmøtet.

Tidligere har politiet sagt at de tror det er andre personer som sitter på informasjon i Sigrid-saken.

– Vi kan ikke utelukke at det er flere involvert i saken. Vi mener at det er mennesker der ute som vet ting av betydning for saken, uttalte politiadvokat Cecilie Gulnes til NRK.

Les flere nyheter:

37-åring skjønner ikke at han er siktet

- Rohde raste mot pressen på Twitter

- En vakker avslutning på en vond sak

Les flere nyheter