Brovold kritisk til OL-arenaen i London

Tore Brovold foran resultattavla etter at han knep tredjeplassen i verdenscupen i skeet i London lørdag. Foto: Lars Otto Bjørnland / NTB scanpix. Les mer Lukk

OL-håpet Tore Brovold omtale skytearenaen i London som håpløs. I helgen tok leirdueskytteren tredjeplass i prøve-OL.

– Opplegget var dårlig. Det var helt håpløse treningstider, ingen plan eller oversikt for hva som skulle gjøres når, og generelt dårlig informasjonsflyt. Alle skytterne var misfornøyde. Maratonløypa går tvers gjennom der vi skal skyte. Derfor er det hengt opp et digert, gjennomsiktig nett som bakgrunn, for å fange opp hagl, så det er vanskelig å se duene, sier Tore Brovold til TV 2.

Brovold er blant de fremste norske gullhåpene i årets sommerleker. Han tok sølv i Beijing for fire år siden. Han er redd det blir bingopregede forhold i London.

– Vind- og lysforholdene skapte et vanvittig styr. Sola kom, ble borte, kom igjen, og da så man ingenting. Det er veldig dårlig at de drar 1000 utøvere over til London, når dette er det de presenterer. Vi har brukt mye tid og penger på dette, sier Brovold.

Tirsdag skulle han til full sjekk hos Olympiatoppen. Stangeskytteren har nemlig slitt med kraftig forkjølelse i fire uker. Han er ikke bekymret med tanke på OL-formen.

Les flere nyheter her