Ingen meldinger om skadde i brann i Bærum

Politi og brannvesen jobbet i flere timer med å få kontroll over en brann i et boligkompleks på Oksenøya i Bærum kommune lørdag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Les mer Lukk

Brannvesenet fikk lørdag kveld kontroll over brannen i et leilighetskompleks på Oksenøya i Bærum kommune. Det er ikke kommet meldinger om skadde.

– Brannen er under kontroll. Brannvesenet holder nå på med etterslukkingsarbeid og det er ikke noen fare for spredning, opplyser operasjonsleder Arild Bakken i Asker og Bærum politidistrikt til NTB ved 19.30-tiden.

Han sier det ikke er kommet noen meldinger om skadde personer, men at eieren av bygningen har opplyst at det fortsatt er sju personer som det ikke er gjort rede for.

Boligkomplekset er en gammel trebygning som ligger i et industriområde. I bygget leies det ut hybler og leiligheter til arbeidere i området. Totalt 25 beboere holder til i bygget, opplyser politiet.

– Ingen er registrert i folkeregisteret og det er derfor litt vanskelig å få oversikt. Vi jobber nå med å få kontakt med de siste personene som det ennå ikke er gjort rede for, men det kan være vi ikke får gjort dette før i morgen, sier Bakken.

Han sier at huseieren har opplyst at flere av disse personene skal være på ferie, og at det derfor ikke grunn til å tro at de har vært rammet av brannen.

Brannen har vært kraftig, og bygningen er totalskadd, opplyser Bakken.Politiet fikk melding om brannen klokken 14.59 lørdag.

Les flere nyheter