Iversen ferdig med landslaget

Rosenborgs Steffen Iversen jubler etter scoring under eliteseriekampen mellom RBK og Brann søndag kveld på Lerkendal stadion i Trondheim. Foto: Ned Alley / Scanpix. Les mer Lukk

Steffen Iversen er tilbake på Rosenborg, men han sier at han er ferdig med landslaget og Drillo. – Det er helt uaktuelt, sier han til VG.

Han brukte åtte minutter på å komme på scoringslisten i kampen mot Brann på Lerkendal søndag. I tillegg til scoringen hadde han også et stolpeskudd, og Iversen spilte særlig godt i begynnelsen av kampen.

Nå er han ferdig med å spille med flagget på brystet, men han svarte at han foreløpig ikke har gitt Drillo beskjed om dette.

– Nei, jeg har ikke gitt Drillo beskjed. Det virker heller ikke som om jeg har trengt å gjøre det. Jeg har ikke vært så mye i nærheten, sier 35-åringen til VG.

Les også: Rosenborg startet med seier

Ola By Rise, landslagets assistenttrener, ville ikke kommentere Iversens forhold til landslaget søndag, men han sa følgende:

– Jeg registrerer at Steffen var bra mot Brann. Det er flott for han, og det er flott for Rosenborg. Jeg har ingen kommentarer om Iversens forhold til landslaget.

Les flere nyheter her