Dunn tatt for fyllekjøring i 2005

«Jackass»-stjernen Ryan Dunn eide Porschen som kjørte av veien og der to ble drept, men det er ikke avklart hvem som kjørte. Farten skal ifølge politiet ha vært stor. Foto: Jim Ruymen (AP/Reuters) Les mer Lukk

Selv om det ikke er avklart hvem som var fører av ulykkesbilen, en 2007-modell Porsche 711, sto «Jackass»-stjernen Ryan Dunn oppført som eier.

Politiet har ifølge nyhetsprogrammet Fox29 kommet til en foreløpig konklusjon om at «fart kan ha vært en medvirkende årsak» til dødsulykken – der bilen ble kastet av veien og ut i skogen der den tok fyr.

Les også: «Jackass»-stjerne døde

Men i rapporten nevnes ikke om alkohol har vært inne i bildet, slik mange har antydet – ikke minst fordi Dunn i 2005 ble tatt for fyllekjøring, noe som bekreftes overfor Radaronline av myndighetene i Chester. Han ble dømt til å delta på et opplegg for førstegangsovertredere, noe som gjorde at fyllekjøringen etter en periode med god oppførsel ble strøket fra rullebladet hans.

Blant annet gikk den kjente filmanmelderen Roger Ebert ut på Twitter og fordømte Dunn for å ha drukket og kjørt bil – noe som har ført til kritikk fra blant andre sladrespaltisten Perez Hilton.

– Alle gjør feil, og dette er noen sin sønn, skriver Hilton på sin nettside.

Bare halvannen time før ulykken poserte Dunn og kompisene hans for fansens kameraer i en bar, melder TMZ som også har bildene. Der skal Dunn angivelig ha drukket «minst tre øl og tre shots». På Twitter-bildet Dunn selv postet er de andre i selskapet også avbildet med det som ser ut som drinker.

(©NTB)


Les flere nyheter her