Bilfører skutt i armen i Selbu

Politiet jakter på flere gjerningspersoner etter at en mann på rundt 60 år ble skutt i armen da han kom kjørende på en fylkesvei i Selbu i Sør-Trøndelag.

Mannen lyktes med å komme seg fra stedet og fikk varslet politiet ved 0.30-tiden. Politiet holdt kontakt med ham til ambulansen ankom. Hendelsen skjedde i et øde område på fylkesvei 705 ved Tømra i Selbu.

– Han har forklart at han kom kjørende og at en bil sto parkert på siden av veien. Det skal så ha blitt avfyrt flere skudd fra bilen, og mannen ble truffet i armen, sier operasjonsleder Leif Berglund i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Politiet vil ikke si hvilken type kule mannen ble truffet med eller om flere enn ett skudd traff mannen. Han er til behandling ved St. Olavs hospital, og Berglund sier at han etter forholdene har det bra.

Ved 5.30-tiden var ingen pågrepet i saken. Politiet sperret av både fylkesvei 705 og 963 og sikret seg tekniske spor på stedet natt til fredag. Berglund vil av hensyn til etterforskningen ikke si noe om hvorvidt de tror skuddofferet ble rammet tilfeldig eller om det er noen foranledning til hendelsen.

– Vi er på utkikk etter bilen, en svart bil, en Toyota Landcruiser eller lignende type. Den satte kursen mot Stjørdal etter hendelsen, men vi har ingen observasjoner av denne bilen etter hendelsen.

Mannen var alene i bilen da han ble beskutt.

(©NTB)


Les flere nyheter her