Milner klar for City

Aston Villas James Milner signerte onsdag for Manchester City. Foto: EPA / Scanpix. Les mer Lukk

Manchester City fortsetter å styrke stallen med dyre profiler. James Milner ble onsdag klar for den styrtrike klubben.

Han kommer fra Aston Villa. Prisen er nesten 250 millioner kroner.

Forholdsvis saftig for en midtbanespiller i dagens relativt knusktørre overgangsmarked. I handelen inngår også Stephen Ireland, som tar turen til Villa Park.

– Jeg er ambisiøs og ønsker å vinne trofeer her. Jeg tror dette er rette plassen for det. Forhåpentlig gjør vi det heller før enn senere, sa Milner.

Han har tidligere spilt for Leeds og Newcastle.

– «Gjør deg klar til å vinne Premier League», sa treneren (Roberto Mancini). Og det er også mitt ultimate mål. Det er det jeg ønsker og derfor jeg er kommet hit, fortsatte landslagsspilleren.

Milner fikk stående ovasjoner da han spilte sin siste ligakamp for Villa i helgen. 24-åringen kom også på scoringslisten. I sommer var han i aksjon for England under fotball-VM.

– Jeg er veldig glad for å få James med på laget. Alle vet at vi har ønsket oss ham en stund. Han er en strålende midtbanespiller, som kan bekle flere roller. Det er viktig for et lag, og jeg ser fram til å se ham spille for oss, sa City-manager Mancini.

Milner har signert femårskontrakt med City. Tidligere i sommer har Manchester-klubben hentet inn spillere som Aleksandar Kolarov, Jerome Boateng, David Silva, Yaya Toure og Mario Balotelli. (©NTB)