– Sirkler inn konkret person etter drapet i Bergen

Politiet skal ha rettet søkelyset mot en konkret person etter drapet på Trond Kristian Johannessen (35) i Bergen fredag.

Mandag fikk politiet svaret på obduksjonsrapporten. Den viste at Johannessen døde som følge av stort blodtap etter å ha blitt stukket med et stikkvåpen i halsregionen.

Trond Kristian Johannesen døde av stikkskadene han ble påført. (Foto: Politiet / SCANPIX)

Blødende oppsøkte Johannesen et busstopp ved Puddefjorden med alvorlige stikkskader fredag kveld. 35-åringen ble brakt til sykehus, men skadene var så alvorlige at livet ikke lot seg redde.

Ifølge TV 2 har de siste dagenes etterforskning begynt å bære frukter. Etter hva kanalen har fått opplyst har politiet sirklet inn en konkret person i miljøet rundt den avdøde. Politiet ønsker imidlertid ikke å bekrefte disse opplysningene.

– Vi har flere personer vi ønsker å snakke med. Vi har ikke siktet noen i saken. Vi vil se nærmere på flere, men jeg ønsker ikke å utdype dette på grunn av etterforskningen, sier politioverbetjent Rigmor Isehaug til kanalen.

Ifølge Bergens Tidendes nettutgave skal Johannessen den siste tiden ha fått flere fiender i sitt nærmiljø. En kamerat av den avdøde mener drapet må ha skjedd i kjølvannet av en krangel om narkotika. (©NTB)