Brittany Murphy var syk før dødsfallet

Den amerikanske skuespilleren Brittany Murphy var syk i flere dager før hun døde. Foto: Scanpix Les mer Lukk

<pDen amerikanske skuespilleren Brittany Murphy var syk i flere dager før hun døde. 32-åringen hadde symptomer som tydet på influensa, sier en talsmann for myndighetene.</p

Talsmannen Ed Winter sa mandag at det kan ta flere uker før dødårsaken blir endelig slått fast. Brittany Murphy brøt sammen i sitt hjem i Hollywood søndag og ble erklært død klokka 10.04 lokal tid.

Les også: Brittany Murphy er død

– Brittany Murphy døde trolig en naturlig død

Ifølge nettstedet people.com døde hun i ambulansen på vei til Cedars-Sinai-sykehuset i Los Angeles.

– Hun har ingen ytre skader, og det foreligger ingen mistanker om at hun ble utsatt for en forbrytelse, sa en tjenestemann ved de rettsmedisinske myndighetene.

– Tapet av vår elskede Brittany er en forferdelig tragedie, hun var vår kjære datter, kone og en lysende stjerne. Vi ber alle om å respektere vår rett til å være i fred i denne tunge tiden, het det i en kunngjøring fra familien mandag.

Murphy ble født i Atlanta 10. november 1977, vokste opp i New Jersey og flyttet senere til Los Angeles sammen med sin mor for å prøve seg som skuespiller. Hun er best kjent for sine roller i «Girl, Interrupted», «Clueless» og «8 Mile». (©NTB)