- Håper dere nøt det

- Håper dere nøt det
<pCecilia Brækhus forsvarte VM-titlene i WBA og WBC med glans. Amerikanske Amy Yuratovac var ingen trussel, men hun var tøff og ga ikke opp.</p

- Det var en grei kamp, og Yuratovac var akkurat som jeg hadde trodd hun skulle være. Det var ikke mye som overrasket meg ved henne, men hun hadde god kondisjon og sto kampen ut. Det hadde jeg ikke ventet, sa Cecilia Brækhus til NTB like etter kampen i Hartwall Arena i Helsingfors lørdag kveld.

Den norske verdensmesteren vant med dommerstemmene 98-92 hos samtlige tre dommere. Det forteller om en helt overlegen seieren, og det var Brækhus som tok kontrollen i kampen allerede fra første runde.

- Det ble en intensiv kamp, men det hadde jeg regnet med. Hun traff meg så å si ikke i det hele tatt. De fleste slagene hennes gikk i hanskene. Noen kroppsslag gikk inn, men de fleste traff armene mine, sa Brækhus.

Artikkelen fortsetter under bildet...

- Meningen var at jeg skulle være litt avventende fra start i denne kampen, men jeg ble revet med. Derfor ble jeg mye mer offensiv enn planlagt i de første rundene, sa Brækhus.

Hun mente også at Yuratovac var mye mer aggressiv enn ventet, men boksemessig leste Brækhus sin amerikanske motstander som en åpen bok i de siste rundene, og det ble tidlig klart at Yuratovac ikke var noen veldig stor trussel mot Cecilia.

- Jeg håper dere nøt det, sa en strålende fornøyd Brækhus i mikrofonen fra ringen etter kampen.