Kaizers tatt i kontroll

Kaizers Orchestra ble fredag stoppet av politiet i den Tysklnad. (Foto: Scanpix) Les mer Lukk

<pMedlemmene i bandet Kaizers Orchestra ble fredag fotgjengere etter at turnébussen deres ble avskiltet etter en kontroll i Tyskland fredag.</p

Mannheim (NTB): Bandet som er kjent for låter som «Kontroll på kontinentet» og «Die Polizei», ble altså stanset i førstnevnte av sistnevnte.

Bussen som det populære bandet fra Jæren hadde leid som turnébuss ble vurdert til å være brannfarlig og ha alvorlige feil ved bremsene og styringen, melder Mannheimer Morgen. som skriver om en «maroden Tour-Bus»for det norske bandet.

I alt ble 24 busser kontrollert under aksjonen. Medlemmene i Kaizers sov da de ble stanset. Den svenske sjåføren var derimot våken og ganske forbannet over den finske bilutleieren, skriver avisen.

Selv om bandets manager tryglet og ba om å få kjøre videre til Stuttgart hvor over 1.000 fans ventet på Kaizers, lot ikke die Polizei seg påvirke.

Kaizers Orchestra er for tiden på en turné som startet i København og skal etter planen gjennomføre 14 konserter på 15 dager, skriver Stavanger Aftenblad.

Bandet ble ikke særlig glade da de ble vekket.

– De ønsker å klage på at de har blitt sendt ut på turné i en så skrantende buss, forteller politiets talsmann, Volker Böhm, til avisen. (©NTB)

Les mer musikk her

Les plateanmeldelser her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Retrohue her

Les Lyttelua her

Finn alt innen musikk på Startsiden