Meny

Denne reklamefilmen rører verden

Kan en tre minutters reklamefilm om et mobilselskap virkelig røre seerne? Ja, mener flere millioner YouTube-brukere.

Reklamefilmen fra det thailandske teleselskapet True er i ferd med å bli en viral suksess og røre seere over hele verden.

Reklamefilmen, som har form som en kortfilm, klarer det mange av dagens hollywoodfilmer ikke klarer - til tross for milliardbudsjett og kjente skuespillere.

«Dette er en nydelig video som virkelig inspirerer. Folk burde dele mer håp. Jeg gråt og gråt» skriver en kvinnelig seer på YouTube etter å ha sett videoen.

Les også: Nei, verden er ikke bare ond

En annen bruker skriver:

«Man kommer langt med en liten porsjon medmenneskelighet. Kanskje er det ikke det beste produktet som selges, men dette er en nyttig leksjon i humanisme som vi alle har godt av», skriver en annen.

Videoen handler om en mann som helt plutselig og uventet får igjen for at han gjennom hele livet har omfavnet det gode og hjulpet sine medmennesker - uten å ønske noe i gjengjeld.

Du ser den rørende videoen øverst. Husk lommetørkle.

Se video: Så lett er det å vise medmenneskelighet

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus