Meny
Video
Seierherrenes historie
Hvorfor endte stortingsvalget 2017 med blåblå-seier og nederlag for Arbeiderpartiet?
Store antiamerikanske demonstrasjoner i Nord-Korea
Søndag samlet 100.000 mennesker seg i Nord-Koreas hovedstad Pyongyang for å vise sin avsky mot landets fiender, ifølge det statlige nyhetsbyrået KCNA.
Lørdag kom endelig nødhjelpen til Puerto Rico
Elleve skip lastet med over 6 millioner liter vann, barnesenger og mat ankom Puerto Rico lørdag. Behovet for nødhjelp er enormt etter orkanen Marias herjinger.
Nord-Koreas utenriksminister sier det er Trump som er på selvmordsoppdrag
Like etter at USA demonstrerte makt med bombefly, truet Nord-Koreas utenriksminister med et «uunngåelig» besøk fra nordkoreanske raketter på amerikansk jord.
Nord-Koreas utenriksminister truer USA med total utslettelse
I en FN-tale truer Nord-Koreas utenriksminister USA med total utslettelse, og sier at «ingen andre enn Trump er på et selvmordsoppdrag».
En bit av eplet
Denne sesongen huset New York Fashion Week flere norske designere. Den amerikanske drømmen rykker nærmere.
Kong Olav avgjorde hvem som ble statsminister
Da regjeringsforhandlingene strandet i 1971 mellom KrF, Venstre, Sp og Høyre, åpnet Sp for å være et støtteparti for en treparti-regjering ledet av Kjell Bondevik (KrF). Men kongens uttalelser gjorde det umulig. 
Trump: Obama burde ha gjort noe med «rakettmannen» for lenge siden
USAs president Donald Trump refererer nok en gang til Nord-Koreas leder som «rakettmannen» og sier Barack Obama burde ha gjort noe med ham for lenge siden.
May vil ha overgangsperiode etter brexit
Storbritannias statsminister Theresa May vil ha en overgangsperiode på rundt to år etter brexit der det meste i praksis fortsetter som i dag.
Nå er det offisielt høst
I kveld begynner vinterhalvåret i astronomisk forstand. Klokka 22.02 beveger solen seg inn på den sydlige delen av himmelen.
Populært