ABC Observerer:

70.000 ganger godnatt, Christen Sveaas!

ANNEN FARE: Pengene kan sitte løst for blant andre investor Christen Sveaas en førjulskveld på Theatercafeen i Oslo. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
ANNEN FARE: Pengene kan sitte løst for blant andre investor Christen Sveaas en førjulskveld på Theatercafeen i Oslo. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Piken med svovelstikkene var forhindret fra å være tilstede, men ellers var det god stemning på Theatercafeen forleden kveld (eller natt som det kanskje kan regnes som fra 22-tiden og utover).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stemmer: Tor Strand
Redaktør for ABC Nyheter og Startsiden

Delta i debatten

Send oss gjerne forslag til kronikker vi kan publisere.
Formen bør være kronikk/kommentar/blogginnlegg med maks 1000 ord.

E-post: stemmer@abcnyheter.no

Hotel Continental auksjonerte bort første natten i sin nye suite. Tilstede var som vanlig drøssevis av de rikeste i landet, som de pleier i førjulstidene.

Mange av oss husker jo med glede den kvelden for noen år siden da Marine Harvest-eier John Fredriksen ga en symbolsk laks (1000 kroner) til en narkoman ute i Stortingsgaten etter (nok) et vellykket julebord.

Slikt varmer, høhø..

Men denne gangen altså, handlet det om noe så eksotisk som å by mest mulig penger for å være førstemann i den jomfruelige, ubrukte suiten som er klar til å tas ibruk ved juletider.

Som passelig apropos skal den tas ibruk rundt den tiden en mere historisk jomfru var på husjakt.

Det viste seg at det likevel var rom i herberget for den som er villig (og kan) betale nok:

Den nye suiten er ifølge hegnar.no på ca 200 kvadratmeter og inneholder blant annet eget fitnessrom, flygel, gasspeis, steambadstue og to terrasser.

Ifølge avisen var en rekke finanskjendiser som Harald Moræus hansen, Tore Aksel Voldberg, brødrene Øystein og Torstein Tvenge, Jan Haudemann-Andersen og Einar Greve tilstede.

Petter Stordalen skal ha sittet ved et nabobord.

Vinneren av jomfrunatten ble altså investor og Kistefoss-eier Christen Sveaas etter at hans bud på 70.000 kroner for ei natt ble banket gjennom.

- He-he, det kan jeg bekrefte, ja. Men jeg skal gi bort den første natten i den fine suiten da, skriver Sveaas i en epost til hegnar.no.

Ja, da så.

Og når pengene i sin helhet doneres til Kreftforeningen, må vel alle være enige om at det hadde vært en fin førjulskveld på byen.

Ingen grunn til moralsk opphisselse, i alle all.

Les også:

Ikke ryk og reis

HO-HO - er det noen krenka barn her?!

Busemann for tog

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus