Meny

Kranjec vant i Planica, Forfang på tredje

Forfang kom på tredjeplass i Plaica og ble beste nordmann. Bildet er fra et tidligere renn. Foto: Primoz Lovric / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Planica (NTB): Robert Kranjec vartet opp med 236 meter i andre omgang av skiflygingsrennet i Slovenia, og sikret med det seieren. Beste nordmann ble Johann André Forfang på tredjeplass.

Verdenscupvinner Peter Prevc lå på sjetteplass etter første omgang, og sloveneren slo til med et kjempehopp på 242 meter i finaleomgangen. Med sterke stilkarakterer tok han ledelsen, og skapte spenning før de fem siste hopperne satte utfor.

Johann André Forfang lå på andreplass etter første omgang, og i finaleomgangen landet Tromsø-hopperen på 233 meter. Det holdt til en andreplass bak Prevc før en annen slovener, Robert Kranjec, satte utfor.

Kranjec ledet etter første omgang, og med 236 meter i finaleomgangen slo han til slutt landsmannen med 7,1 poeng.

Kenneth Gangnes landet på 223,5 meter i finaleomgangen. 26-åringen lå på tredjeplass etter første omgang, og 18,5 i stilkarakterer i siste hopp sikret femteplass i Slovenia.

Daniel Andre Tande hoppet 218,5 meter i finaleomgangen. Det holdt til en åttendeplass, 33,5 poeng bak Kranjec.

Anders Fannemel ble nummer ti etter 213 meter i andre hopp, og sikret med det fire nordmenn blant de ti beste.

Andreas Stjernen ble nummer 15, og Joachim Hauer nummer 18.

Les også: Forfang vil sette pers i Planica

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus