Bjørgen framskynder comebacket i showrenn

Marit Bjørgen tjuvstarter comebacket etter mammapermisjonen i Sarpsborg med Kulåssprinten. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Marit Bjørgen tjuvstarter comebacket etter mammapermisjonen i Sarpsborg med Kulåssprinten. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Marit Bjørgen er hissig på å komme tilbake på ski. Det har gjort at hun tjuvstarter comebacket etter mammapermisjonen med et showrenn i Sarpsborg.

Kulåssprinten går 30. mars i byen som feirer 1000-års jubileum i år, og ved siden av den norske skidronningen, er det også klart at Katja Visnar fra Slovenia skal i aksjon. Samboeren til Ola Vigen Hattestad ble mamma i fjor høst, og i likhet med Bjørgen, meldte også hun at hun ville tilbake i langrennssporet så raskt som mulig.

Kulåsspårinten startet så smått opp i fjor. Til årets arrangement har arrangøren fått med flere store navn som de tre Northug-brødrene i tillegg til Maiken Caspersen Falla og Ola Vigen Hattestad.

Bjørgen skal også delta i annen del av NM, på Beitostølen i månedsskiftet mars/april.

Les også: Johaug i Canada: – Blir tøffe dager, men jeg er klar

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus