Rangers og Zucca sikret hjemmeseier mot Devils

For en uke siden stoppet Cory Schneider Mats Zuccarellos skudd. I tirsdagens match sendte Zucca i stedet pucken til Kevin Klein, som satte den i buret bak Schneider. Arkivfoto: Ed Mulholland / USA Today Sports / Reuters / NTB scanpix
For en uke siden stoppet Cory Schneider Mats Zuccarellos skudd. I tirsdagens match sendte Zucca i stedet pucken til Kevin Klein, som satte den i buret bak Schneider. Arkivfoto: Ed Mulholland / USA Today Sports / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En perlepasning fra Mats Zuccarello førte til den første scoringen da New York Rangers slo New Jersey Devils 2-1 på hjemmebane tirsdag.

Tross iherdige forsøk ble det målløst i den første perioden da Rangers tok imot gjestene fra den andre siden av Hudson-elven. Nesten 25 spilleminutter gikk før pucken endelig fant veien inn bak Devils-keeper Cory Schneider.

Og da det endelig løsnet for Rangers, var det Mats Zuccarello som gjorde forarbeidet. Nordmannen kjempet seg fri på høyresiden og kunne valgt å forsøke seg med et skudd på mål. I stedet sendte han en perfekt pasning til Kevin Klein, som ikke kastet bort den muligheten. 1-0 til hjemmelaget.

Det ble med det ene målet i andre periode, men drøyt fire minutter ut i den siste perioden økte J.T. Miller til 2-0 for vertene, denne gangen uten bidrag fra Zucca.

Til slutt ble Travis Zajac i Devils som kunne fastsette sluttresultatet til 2-1 da han reduserte mens laget hans var i undertall.

Personvernpolicy