Jansrud senker skuldrene før utforen

Kjetil Jansrud fikk bevis for at toppfarten er inne. Nå ser han fram til nye muligheter i lørdagens utforen i Val Gardena. Han ser mot utforen med senkede skuldrer.
Kjetil Jansrud fikk bevis for at toppfarten er inne. Nå ser han fram til nye muligheter i lørdagens utforen i Val Gardena. Han ser mot utforen med senkede skuldrer. Foto: Alessandro Garofalo / Reuters

Kjetil Jansrud kjørte inn til sesongens andre annenplass i verdenscupen fredag. Lørdag håper han på en ny topplassering i utforen i Val Gardena.

– Jeg er veldig fornøyd med det jeg presterte i dette super-G-rennet i dag. Det kommer av at jeg hadde store problemer og var helt nede på hofta midtveis etter å ha gjort en stor feil. Men jeg klarte å komme tilbake. Det viser at toppfarten er på plass, sa Jansrud til NTB.

Han ble slått av Aksel Lund Svindal med 34 hundredeler og var ti hundredeler foran Aleksander Aamodt Kilde.

Les også: Svindals «villeste» seier

I fjor kjørte Jansrud inn til seieren i super-G-rennet i Val Gardena, mens han klarte annenplassen i utfor. Nå sikter han mot topplassen i utforrennet, for før fredagens annenplass var det i utforrennet fra Beaver Creek han hadde sin beste plassering i år, nettopp en annenplass.

– Jeg måtte bite tennene sammen for å holde farten på topp hele veien fra start til mål i dette super-G-rennet. Jeg visste at Svindal ville bli vanskelig å gjøre noe med, for han er i veldig god form. Nå viser det seg at Aleksander (Aamodt Kilde) heller ikke kommer til å bli enkel å komme forbi i løpene som kommer, mente Jansrud.

Les også: Kilde gikk fra båre til seierspall på ett år

– Hva tenker du om lørdagens utfor?

– Jeg ser alltid muligheter, og rennet i dag (fredag) var positivt. Jo, det blir å gi full gass i morgen også, for jeg får en ny sjanse, sa Jansrud.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus