Svindal raskest på trening

Aksel Lund Svindal kjørte fort igjen under onsdagens utfortrening i Val Gardena. Her er han i aksjon i Beaver Creek tidligere i måneden.
Aksel Lund Svindal kjørte fort igjen under onsdagens utfortrening i Val Gardena. Her er han i aksjon i Beaver Creek tidligere i måneden. Foto: Erich Schlegel / Reuters

Aksel Lund Svindal fortsetter å vise storform. På onsdagens trening var han raskest ned utforløypa i Val Gardena.

Nordmannen var 23 hundredeler foran amerikanske Steven Nyman. Sistnevnte har vunnet tre ganger i den relativt enkle utfortraseen. Nymans landsmann Travis Ganong fulgte på tredjeplass.

Kjetil Jansrud kjørte i mål til 12. beste tid. Han var 1,40 sekunder bak Svindal.

Aleksander Aamodt Kilde gjorde det igjen godt med høyt startnummer (56) og ble nummer 18. Adrian Smiseth Sejersted ble nummer 48 og Bjørnar Neteland nummer 67 av de 72 som fullførte første treningsomgang.

Det er ny trening torsdag, før de løperne løs på verdenscuprenn i super-G fredag. Lørdag venter utforrennet.

– Jeg har høye forventninger til rennene i Val Gardena fredag og lørdag, for både Svindal og Jansrud er i god form. De har ligget i Val Gardena og forberedt seg, så alt tyder på at de skal være med å kjempe i teten, sa landslagstrener Christian Mitter til NTB tirsdag.

Svindal har vunnet tre av fire fartsrenn til nå denne sesongen. Seirene kom på rad og rekke i Lake Louise og Beaver Creek.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus