– Møtet var positivt

<p>Petter Northug og Skifodbundet er ennå ikke enige.<br></p>
Petter Northug og Skifodbundet er ennå ikke enige.
Foto: NTB scanpix

Petter Northug og Skiforbundet diskuterte representasjonsavtalen, men ingen vil si noe konkret.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Partene i den langvarige, betente og litt kinkige konflikten møttes på et hotell på Gardermoen fredag for å diskutere saken videre.

I en pressemelding fra Skiforbundet opplyser forbundet at det var et «positivt møte» mellom Northug og hans manager Are Sørum Langås og en advokat, og skipresident Erik Røste, generalssekretær Stein Opsal og leder i langrennskomiteen Torbjørn Skogstad.

Møtet ga ifølge forbundet begge parter anledning til komme med sine synspunkter og ta en «grundig gjennomgang» av situasjonen.

Videre skriver forbundet at det ikke er bestemt noe, ene aller andre veien ennå.

«I møtet ble det ikke konkludert med hva som skjer videre, men partene vil de neste dagene vurdere om det er grunnlag for videre samtaler.

Begge parter har et tett program fremover. Ledelsen i Skiforbundet skal neste uke i møter med Det internasjonale Skiforbundet i Zürich, og det kan derfor ta noe tid før det bli videre dialog.

Ingen av partene vil uttale seg mer om samtalene nå, men vil informere media når det er bestemt hva som skjer videre.»

Til TV 2 sier Erik Røste at partene, som avtalt hadde et informasjonsmøte, men at de ikke vil si noe mer enn det. Kanalen skriver imidlertid at at det på møtet ble diskutert betingelser for en representasjonsavtale.

Personvernpolicy