– Ja, jeg vet barnets kjønn

<p>Gravide Marit Bjørgen forteller at hun vet barnets kjønn. Her er hun under langrennslandslagets trening på Lillehammer fredag morgen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix</p>
Gravide Marit Bjørgen forteller at hun vet barnets kjønn. Her er hun under langrennslandslagets trening på Lillehammer fredag morgen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Nå vet Marit Bjørgen hvilket kjønn barnet hun venter har, men det har hun foreløpig tenkt å holde hemmelig.

Under fredagens pressetreff med langrennslandslaget kom det frem at den nå gravide Marit Bjørgen vet hvilket kjønn barnet hennes har, men dette er noe hun tenker å holde hemmelig en stund til.

Skistjerna er allerede halvveis inn i svangerskapet, og forteller til VG at formen er veldig bra. Men bortsett fra det vil hun ikke si så mye mer om barnet som er ventet i desember.

– Ja, jeg vet barnets kjønn, men jeg vil ikke si hva det er ennå. Det er en hemmelighet, sier Bjørgen til VG.

Skidronningen kommer ikke til å konkurrere i denne sesongen, men forteller til VG at hun har lyst til å komme tilbake i 2017 for å delta i VM i Lahtis i Finland.

– Det er derfor jeg trener slik jeg gjør nå. Jeg trener litt mindre enn tidligere, men det er ikke så stor forskjell. Det er for at det skal være så lett som mulig å komme tilbake igjen, sier Bjørgen til avisa.

Bjørgens landslagskontrakt har nå gått ut, derfor melder Bjørgen i en pressemelding at det blir noen ekstra møter før en ny langtidskontrakt blir underskrevet.

Les også: Bjørgen skrev under på landslagsavtale

Personvernpolicy