14-åring fikk gull etter voldsom grisetakling

Charlie Lines (14) trodde ikke sine egne øyne da Sonny Bill Williams forærte ham gullmedaljen sin fra rugby-VM etter at unggutten var blitt grisetaklet av en sikkerhetsvakt.
Charlie Lines (14) trodde ikke sine egne øyne da Sonny Bill Williams forærte ham gullmedaljen sin fra rugby-VM etter at unggutten var blitt grisetaklet av en sikkerhetsvakt. Foto: Henry Browne / X01348

14-åringen Charlie Lines ville bare gratulere New Zealands Sonny Bill Williams med VM-seieren i rugby. Han ble taklet av en sikkerhetsvakt og fikk et minne for livet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da unggutten stormet ut på banen etter at «All Blacks» hadde slått Australia 34-17 og sikret gullet i Twickenham, gikk en av sikkerhetsvaktene til aksjon. Han grisetaklet 14-åringen og la ham resolutt i bakken.

Williams som var like i nærheten, fikk roet ned situasjonen. Han tok gutten fra sikkerhetsvaktens favntak, ga ham en god bamseklem og ga ham like godt gullmedaljen sin. Deretter fulgte han gutten bort til moren, som var sjokkert tilskuer til episoden.

Dermed fikk Charlie Libnes et minne for livet. Han kommer nok for alltid til å ha dette suverniret på veggen hjemme på rommet sitt.

– Det som skjedde var skikkelig trist. Han ble overfalt av en sikkerhetsvakt. Det skulle ikke ha skjedd, for han var jo bare en ung gutt som ville vise sin glede over seieren vår, sa Williams.

– Jeg tenkte det var bedre at han fikk gullmedaljen rundt halsen enn at jeg skulle ha den. Det var det minste han fortjente etter den triste hendelsen, sa Williams etter opptrinnet, som virkelig fikk en lykkelig slutt.

Personvernpolicy