Riise kritisk til Lundekvam-påstander

John Arne Riise er opprørt over Claus Lundekvams beskrivelser i hans nye bok. Foto: HO / AFP Photo (NTB scanpix)
John Arne Riise er opprørt over Claus Lundekvams beskrivelser i hans nye bok. Foto: HO / AFP Photo (NTB scanpix)

John Arne Riise reagerer på at han blir stemplet som skjørtejeger i Claus Lundekvams nye bok.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I boken «En kamp til», som er ført i pinnen av Thomas Karlsen, gir den tidligere England-proffen sin versjon av episoden der John Carew gikk til fysisk angrep på John Arne Riise i landslagets spillerbuss i Drammen i 2003. Lundekvam hevder der at Riise og Carew hadde et voldsomt konkurranseinstinkt, og at dette også gjorde seg gjeldende på damefronten.

«John Arne Riise og John Carew slenger dritt til hverandre i ett sett – i årevis har de hatt en pågående konkurranse seg imellom, om hvem som har det største imaget, ofte dreier det seg om damer, om hvem som har mest draget – John Arne er verst, innimellom ser vi tre eller fire komme og gå i løpet av en dag, som kommer innom hotellet og drar igjen en time senere», skriver den tidligere Southampton-profilen.

Bakgrunn: Lundekvam i ny bok: – Alko­ho­­li­­ker, narkoman og sexav­hen­­gig

– Bare tull

Den beskrivelsen kjenner ikke John Arne Riise seg igjen i. På sin Facebook-profil tar den ferske India-proffen til motmæle mot den han opplever som løgnaktige påstander. Det var Nettavisen som først omtalte saken.

«Tydeligvis kan man skrive det man vil i en bok. Ifølge Claus så kranglet Carew og jeg på landslaget om å ha flest damer under samling. Selvsagt tull. Jeg hadde ifølge Claus 3-4 damer på rommet på en dag, under samling! Bare tull! Du fikk jo så vidt med deg når det var møter, treninger og lignende. Så dette tar jeg med et smil», skriver Riise.

Les også: Riise klar for Dehli Dynamos

10-15 år siden

Videre skriver han:

«Min kjære Claus, dette er boken om ditt liv. Jeg støtter deg og har alltid gjort det gjennom dine problemer. Vi begge vet hvordan jeg var der for deg når du hadde det tøft. Derfor er det synd at du bruker mitt navn på denne måten. Du snakker om noe som skulle skjedde for 10-15 år siden. Føler det er unødvendig å kommentere dette i media siden dette er en ikke sak for meg og jeg selvsagt er fullstendig uenig i det som står.

Personvernpolicy