Meny

Solbakken blir Zekhninis agent

Rafik Zekhnini har skrevet under en agentavtale med Jim Solbakken. Foto: Trond Reidar Teigen (NTB scanpix)
Rafik Zekhnini (17) har skrevet under en agentavtale med Jim Solbakken, skriver Varden. – Han skal få utvikle seg i Odd, sier agenten.

Odds talentfulle 17-åring har skapt store overskrifter den siste uken. Etter storspillet mot Dortmund i europaligakvalifiseringen begynte ryktene om interesserte storklubber å florere. Derfor har unggutten nå skaffet seg en agent.

– Det eneste jeg vil si i saken foreløpig er at i dag har Rafik Zekhnini skrevet under en agentavtale med meg, sa Jim Solbakken til avisen.

Agenten ønsket ikke å si noe om aktuelle klubber for stortalentet.

– Videre kan jeg si såpass at planen er at Zekhnini skal fortsette å spille i Odd, og at han skal få utvikle seg videre i klubben. Noe annet har vi ikke å si, sa han.

Les også: Odd-direk­tø­ren bekrefter at United så Zekhnini

Etter forestillingen mot Dortmund, bestemte Dag-Eilev Fagermo at Zekhnini skulle stå over eliteseriekampen mot Viking søndag. Mandag spilte han i stedet 2.-lagskamp for Odd mot Odda.

– Hva som skjer videre, og om jeg skal spille i Tyskland eller mot Stabæk, er det Fagermo som bestemmer, sier 17-åringen.

Odd 2 vant for øvrig 7-1, uten at Zekhnini noterte seg for scoring.

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus