Sigurdarson etter overtidsdrama: – Helt sykt

Fredrik Brustad scoret for Molde, men måtte innse at det ble ett poeng til hvert av lagene etter 3-3 borte mot Sandefjord. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Molde og Björn Bergmann Sigurdarson syntes å ha snudd kampen mot Sandefjord, men Pau Morers straffescoring på overtid sikret 3-3 i Eliteserien søndag.

Molde kom under 0-1 borte mot Sandefjord, men snudde kampen til 3-2 i løpet av annen omgang, mye takket være to mål av Sigurdarson. Det virket også å bli sluttresultatet før Flamur Kastrati gikk i bakken langt inne i overtiden og fikk straffespark. Det omsatte Pau Morer i mål.

– Helt sykt, for en fotballkamp! Når vi klarer å score tre mål skal vi vinne kampen. Jeg er veldig skuffet, sa Sigurdarson til Eurosport etter kampslutt.

Laget til Ole Gunnar Solskjær var svært svakt før pause, men hevet seg etter hvilen og snudde 0-1 til 3-2, mye takket være islendingen.

Spissen scoret med kun fem minutters mellomrom etter pause og kunne hatt både tre og fire mål om ikke det hadde vært for hans landsmann Ingvar Jónsson i Sandefjord-målet.

Vertene tok føringen

Gjestene slet stort før pause og kom under 0-1 etter 34 minutter da SF-kaptein Håvard Storbæk stjal ballen fra en uoppmerksom Babacar Sarr, avanserte mot mål og scoret.

Vertene produserte flere store sjanser også etter hvilen og spanske Pau Morer, som skulle få sin revansj på overtid, hadde to muligheter til å doble ledelsen uten tellende resultat.

I stedet var det Sigurdarson som dukket opp etter 67 minutter. Spissen trakk seg inn fra venstre og satte ballen til venstre for Ingvar Jónsson i Sandefjord-målet.

Kun fem minutter senere var han frempå igjen da han ble spilt gjennom av Sander Svendsen og satte inn 2-1.

Seck-heading

Sandefjord hadde så vidt rukket å ta avspark da de fikk et frispark som ble slått mot Abdoulaye Seck. Han tok sats og fra forholdsvis langt hold knuste han sin oppasser i lufta og stanget inn 2-2.

Molde ga seg ikke, og kun tre minutter senere var laget igjen i føringen. Et innlegg fra høyre havnet hos Fredrik Brustad som headet inn 3-2 og virket å sikre seieren.

Tre minutter på overtid dukket imidlertid Flamur Kastrati opp og spilte ballen forbi Molde-keeper Andreas Linde. Dommeren pekte på straffemerket og mens Sandefjords vanlige straffetaker Kastrati lå ute med skade, satte Morer kaldt inn 3-3.

Resultatet gjør at Sandefjord ligger på niendeplass med sju poeng, mens Molde ligger på femteplass med 11 poeng.