Zlatan tar på seg skylden for Uniteds poengtap

Zlatan Ibrahimovic bommet på straffe i lørdagens kamp på Old Trafford. Foto: Martin Rickett / AP / NTB scanpix
Zlatan Ibrahimovic bommet på straffe i lørdagens kamp på Old Trafford. Foto: Martin Rickett / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Zlatan Ibrahimovic tar "det hele og fulle ansvaret" for at Manchester United ikke klarte å slå Bournemouth i seriekampen på Old Trafford. Det endte 1-1.

United tok ledelsen ved Marcos Rojo i lørdagens oppgjør, men Joshua King utlignet på straffespark for gjestene. Bournemouth ble redusert til ti mann like før pause, men likevel maktet ikke United å vinne oppgjøret. Zlatan Ibrahimovic fikk sjansen fra straffemerket etter pause, men Artur Boruc reddet forsøket fra svensken.

– Vi er veldig skuffet. Vi skulle ha vunnet i dag, men jeg tar på meg skylden. Jeg bommet på straffe. Jeg hadde mange sjanser. Jeg skulle ha scoret, men det gjorde jeg ikke. Derfor tar jeg det hele og fulle ansvaret for dette. Men jeg skal reise meg og komme sterkere tilbake fra dette, sier han i et intervju med MUTV

– Dette kan skje igjen, men vi må bare fortsette å jobbe på. Vi må holde hodene våre hevet, legger veteranen til.

Kunne vært utvist

Svensken kunne ha fått rødt kort underveis. Han hadde allerede fått gult kort da han albuet Bournemouths Tyrone Mings i hodet i en duell inne i gjestenes boks. I forkant hadde Mings stemplet ham i hodet mens han lå nede.

– I episoden med albuen, så hoppet jeg bare opp for å beskytte meg selv. Jeg kom høyt opp, og dessverre så hoppet han (Mings) inn i albuen min. Det var ikke med vilje, sier Ibrahimovic til manutd.com.

United hadde muligheten til å klatre på tabellen, men skuslet igjen vekk muligheten. "De røde djevlene" blir dermed værende på 6.-plass i Premier League før resten av helgens kamper. United er poenget bak Liverpool (5.-plass) og to bak Arsenal (4.-plass). De to sistnevnte møtes senere lørdag.

Personvernpolicy