Meny

Deschamps: – Vi gir oss aldri

Didier Deschamps takker tomålsscorer Antoine Griezmann for innsatsen i EM-semifinalen. Foto: Eric Gaillard, Reuters (NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Frankrikes landslagssjef Didier Deschamps feiret med spillerne sine etter at Tyskland ble slått i EM-semifinalen i Marseille. Klokken var godt over midnatt før han kom til pressekonferanse.

– Vi hadde problemer i dag, men vi ga aldri opp. Vi måtte lide for seieren, men vi led sammen. Dette laget har alt som skal til for å bli elsket, sa han.

For seks år siden var landslagets popularitet på nullpunktet etter et spilleropprør mot treneren under VM i Sør-Afrika. Landslaget har vært rammet av flere skandaler siden da, men nå er Les Bleus tilbake i folkets hjerter.

Les også:  Griezmann sendte Frankrike til EM-himmelen

– Jeg er en stolt trener, stolt av spillerne. Det å bære landslagstrøya var det største som hadde skjedd meg, og slik bør man føle. Det har ikke alltid vært slik, men nå er det slik igjen, sa han.

– Det var herlig å se stemningen og lidenskapen blant publikum. Vi så det allerede under treningen dagen før kamp, og da vi forlot hotellet i dag ble vi møtt av jublende folk med flagg som støttet oss. Spillerne ville takke hele stadion for støtten.

I motsetning til Joachim Löw synes han det var en fortjent seier.

Les også:   Griezmann: – Håper ikke dette er toppen

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus