Svenske vant 290.000 på usannsynlig kampresultat

Dejan Lovren fikk Anfield til å eksplodere med sin avgjørende scoring i 4-3-dramaet mot Dortmund nylig. I Sverige var det trolig også en som feiret akkurat dét målet litt ekstra.
Dejan Lovren fikk Anfield til å eksplodere med sin avgjørende scoring i 4-3-dramaet mot Dortmund nylig. I Sverige var det trolig også en som feiret akkurat dét målet litt ekstra. Foto: Peter Powell / Epa

Svensken (29) tippet Liverpool-seier 4-3 og at Dejan Lovren skulle sette inn siste mål mot Dortmund. 50 kroner ble 5800 ganger større da tipset gikk inn.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Til den svenske avisa Aftonbladet sier den anonyme svensken at han «hadde en følelse» og at pengene vil bli brukt på bryllupsreise til Maldivene.

Sånt skal ikke gå an, sier vinneren.

Torsdag spilte Liverpool og Dortmund om plass i semifinalene i Europaligaen. Liverpool hadde klart 1-1 borte, men lå under med 0-2 før det var spilt ti minutter på Anfield.

Les også: En Liverpool-kamp å fortelle barnebarna om

En vanvittig opphenting og skåring på overtid av midtstopperen Lovren gjorde at det engelske laget gikk videre - med 4-3, slik den svenske spilleren hadde tippet.

– Dortmund og Liverpool er to skåringsglade lag, og jeg tenkte: faen, her kan ting skje. Jeg hadde en følelse og vet at Lovren har spilt godt i det siste, sier 29-åringen til avisa.

Han forteller at naboene reagerte da han skrek og hylte da den siste skåringen ble satt inn.

Gevinsten ble til slutt 290.000 kroner, og den skal blant annet brukes på bryllupsreise til Maldivene.

Personvernpolicy