Ødegaard involvert i fire mål i 6-3-seier

Martin Ødegaard var involvert i fire mål da Real Madrid Castilla vant søndag. Foto: Vegard Grøtt, NTB scanpix
Martin Ødegaard var involvert i fire mål da Real Madrid Castilla vant søndag. Foto: Vegard Grøtt, NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Martin Ødegaard spilte hele kampen og var tredje sist på fire scoringer da Real Madrid Castilla slo Guadalajara 6-3 i spansk 2. divisjon B søndag.

Real Madrid reiste seg etter en svak periode med god offensiv fotball, selv om svakt forsvarsspill bidro til tre baklengsmål mot de svakt plasserte gjestene.

Ødegaard spilte til høyre på Castillas midtbane og markerte seg med mange gode initiativ. Han kan være svært fornøyd med sin innsats i kampen.

Det var gjestene som mot spillets gang tok ledelsen, men Castilla vendte kampen i sin favør før pause, begge med Ødegaard involvert i samspill med Fran.

Begge ganger spilte nordmannen fram høyrebacken, og hans innlegg ble omsatt i scoringer av Borja Mayoral.

I annen omgang kom både 3-1 (ved Cedrés) og 4-2 etter gjennombrudd på venstrekanten. På det fjerde målet kunne kaptein Javi Muños sentret til en bedre plassert Ødegaard, men han valgte å avslutte selv og scoret alene med keeper.

Guadalajara skapte ny spenning med 4-3, men Ødegaard var igjen svært involvert da kampen ble punktert. Han var igjen tredje sist på ballen i angrepet som endte med innbytter Marianos 5-3-mål, og et flott raid inn fra høyresiden, en finte og stikker åpnet for at Mariano, som hadde kommet inn for Mayoral, ble tomålsscorer han også.

Seieren gjør at Real Madrid Castilla er seks poeng bak serieleder Barakaldo før lagene møtes i neste serierunde.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus