Lennon ber Celtic-fansen støtte Deila

Ronny Deila får støttende ord av tidligere Celtic-manager Neil Lennon. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Ronny Deila får støttende ord av tidligere Celtic-manager Neil Lennon. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Tidligere Celtic-manager Neil Lennon ber fansen ha tålmodighet med nåværende manager Ronny Deila. Lennon minner om at nordmannen fortsatt kan lede laget til «The Double».

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lennon, som nylig forlot engelske Bolton Wanderers, har blitt koblet til jobben som Celtic-manager. Ronny Deila er under press etter en varierende sesong, men Lennon ønsker ikke å snakke om spekulasjonene.

– Hvis du spør meg om jeg skal erstatte Ronny Deila, da mangler du respekt for mannen som leder laget, sier Lennon, ifølge Daily Record.

Les også: Høgmo setter ut Jarstein igjen

– Det er en manager (Deila) som har ansvaret, og det beste dere (fansen) kan gjøre er å støtte ham så godt som mulig. Det vil være stunder der han skuffer dere, slik jeg av og til skuffet dere, men dere burde støtte ham likevel. Han kan vinne The Double denne sesongen, minner Lennon om.

Siste: Ronny Deila gir seg i Celtic etter sesongen

Lennon elsket tiden han hadde i Celtic, og nordiren er usikker på om han gjorde rett i å forlate klubben i 2014. Han ønsker ikke å avkrefte en Celtic-retur.

– I ettertid har jeg tenkt på om det var riktig avgjørelse å dra, men på det tidspunktet kjentes det riktig for meg og familien. Men man ønsker jo å skille lag på en best mulig måte. Da er det håp om at man kanskje kan få et nytt forsøk på et senere tidspunkt, sier Lennon.

Les også: U21-gutta tapte mot Nederland

Personvernpolicy