Diouf berget poeng mot formlaget Chelsea

Mame Biram Diouf headet inn 1-1 for Stoke mot Chelsea lørdag.
Mame Biram Diouf headet inn 1-1 for Stoke mot Chelsea lørdag. Foto: Stefan Wermuth / Reuters

Chelsea så lørdag ut til å sikre seg nok en seier under manager Guus Hiddink, men tidligere Molde-spiller Mame Biram Diouf berget 1-1 for Stoke på slutten.

1-0-målet var en perle av Chelsea-talentet Traoré. Han smalt ballen i vinkelen fra distanse, og Stoke-keeper Jack Butland kunne lite gjøre.

Fem minutter før slutt spolerte Stoke-spiss Diouf festen for vertene. Senegaleseren nikket inn 1-1. Oppgjøret endte til slutt med poengdeling.

Chelsea har likevel fortsatt ikke tapt under Hiddink i serien, og rekken ble lørdag forlenget til 13 seriekamper uten nederlag. Nederlandske Hiddink tok over sjefsstolen etter José Mourinho i desember.

Les også: King-scoring da Bournemouth vant

Lørdagens resultat var et skudd for baugen for Chelseas mesterligahåp. En topp-fire-plassering er fortsatt et stykke unna. Hiddink og co. har ti poeng opp til tabellfirer Manchester City, men har i tillegg en kamp mer spilt enn de lyseblå.

Chelsea-kaptein John Terry var verken på bane eller benk mot Stoke. Midtstopperveteranen kjemper en kamp mot klokken for å nå mesterligamøtet mot Paris Saint-Germain onsdag. 35-åringen har vært ute i flere uker med en hamstringskade.

– John må bevise at han er frisk nok til å spille mot PSG. Jeg kommer ikke til å risikere noe med ham, sa Hiddink tidligere denne uken.

Les også:

City kjørte over stakkarslige Villa

Arsenal berget poeng med ti mann i derby-thriller

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus