Chelsea fortsatte klatringen med ny seier

Diego Costa scoret borte mot Norwich tirsdag.
Diego Costa scoret borte mot Norwich tirsdag. Foto: Peter Cziborra / Reuters

Chelsea under Guus Hiddink hadde ingen problemer med å slå Alexander Tetteys Norwich 2-1 i tirsdagens kamp i Premier League.

– Det var forferdelig mot slutten. De siste 15-20 minuttene var tøffe. I 1. omgang hadde vi kontroll, men etter pause ble kampbildet endret. Det fortjener Norwich ros for. Men det kjennes godt at vi klarte å kjempe oss til seier, sa Chelseas Gary Cahill etter kampslutt, ifølge BBC.

Det åpnet frisk for Chelsea ettersom Kenedy fikk gjøre 1-0 i det første spilleminuttet på et effektivt stormløp.

Chelseas notoriske målgjører Diego Costa økte til 2-0 med sin psykologisk viktige scoring like før pause.

Alexander Tettey spilte fra start for Norwich, men måtte forlate banen etter 36 minutter etter en smell i ankelen.

Etter hvilen reduserte vertenes Nathan Redmond til 1-2 med en skikkelig perle av en scoring, men nærmere poeng kom ikke hjemmelaget.

Med seieren har Chelsea klatret forbi et lag som Liverpool på tabellen med sine 39 poeng etter at 28 kamper er unnagjort av sesongen.

Norwich har på sin side havnet under nedrykksstreken ettersom Sunderland klarte 2-2 hjemme mot Crystal Palace etter å ha hatt en 1-0-ledelse ved pause. Like bak ligger også Newcastle med 24 poeng.

Aller sist ligger Aston Villa som gikk på et 1-3-tap hjemme for Everton.