Selnæs på vei til Saint-Étienne

Ole Kristian Selnæs jubler for cupgull i november. Nå er han på vei til Saint-Étienne.
Ole Kristian Selnæs jubler for cupgull i november. Nå er han på vei til Saint-Étienne. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Rosenborg og Saint-Étienne er enige om en overgang for midtbanespiller Ole Selnæs. Han drar til Frankrike fredag for å diskutere sine personlige betingelser med klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det blir vanskelig å forlate kameratene mine, men det er selvsagt et stort steg opp for meg, sier Selnæs til Adresseavisen.

– Jeg har visst om interessen en stund, så det har vært noen vanskelige uker, egentlig. Men det er en utrolig stor klubb i en stor liga som satser hardt, og som har signalisert at de har utrolig lyst på meg, fortsetter han.

Etter det VG erfarer, skal prisen på midtbanespilleren være i overkant av 30 millioner kroner.

Les også: Guardiola: – Jeg trenger nye rivaler for å bli bedre

Gjennombrudd

Selnæs hadde en meget god sesong i fjor. Han var en av nøkkelspillerne på laget som tok seriegull og cupgull. I europaligaen fikk Selnæs vist seg fram på den internasjonale arenaen, og nå er det en av trøndernes motstandere i gruppespillet som har sikret seg midtbanemannen.

– Det er ikke noe vi jubler for, men sånn er fotballen, sier trener Kåre Ingebrigtsen til RBK.no

– Vi mener vi har fått en bra pris for Ole, og når han var såpass lysten på en overgang, føler vi det var riktig for begge parter å forhandle med Saint-Étienne. Men jeg må innrømme at det er litt vemodig, legger Ingebrigtsen til.

Les også: Spansk avis: – Real Madrid ble lurt med Ødegaard

Søderlund på plass

I Saint-Étienne-garderoben sitter allerede Alexander Søderlund og venter. Den tidligere Rosenborg-spissen gikk til den franske klubben for tre uker siden. Han har allerede notert seg for en scoring.

– Det har mye å si at «Søder» er der allerede. Det gjør alt enklere, både på og utenfor banen. Han har bare sagt positive ord om klubben og trives veldig godt. Det gjør alt lettere, sier Selnæs til Adresseavisen.

Om han består den medisinske testen og blir enig med grønntrøyene om sine personlige betingelser, kan det bli en gjev debut allerede søndag. Da kommer Zlatan Ibrahimovic og Paris Saint-Germain på besøk.

Saint-Étienne ligger på 6.-plass i den franske serien.

Les også: Viking mangler 20 millioner

Personvernpolicy