Frustrert van Gaal forlot pressekonferanse

Manchester United-manager Louis van Gaal gikk fra pressekonferansen onsdag. Foto: Jason Cairnduff (Reuters / NTB scanpix)
Manchester United-manager Louis van Gaal gikk fra pressekonferansen onsdag. Foto: Jason Cairnduff (Reuters / NTB scanpix)

Manchester United-manager Louis van Gaal ble forbannet over spørsmål om hans egen fremtid og marsjerte ut av onsdagens pressekonferanse.

Britiske medier har spekulert høyt i at nederlenderen har fått to kamper på seg til å redde sin egen jobb etter miserable resultater den siste tiden. United forsvant ut av mesterligaen allerede i gruppespillet, og i Premier League har det blitt tap for både Norwich og Bournemouth.

På onsdagens pressekonferanse ventet det ikke overraskende nye spørsmål om United-managerens fremtid, og det gikk bare snaut fem minutter før en tydelig irritert van Gaal hadde fått nok.

Les også: Hughes: – Ingen unnskyldninger for van Gaal

– Jeg ønsker dere en god jul, og kanskje også et godt nytt år når jeg ser dere igjen, sa nederlenderen og marsjerte ut av rommet.

Seiersvante Manchester United står med kun tre seirer på klubbens 13 siste kamper i alle konkurranser. Det er mager kost. Den siste tiden har det vært spekulert i at José Mourinho, som fikk sparken i Chelsea i forrige uke, kan komme til å avløse van Gaal.

Før onsdagens pressekonferanse brått tok slutt rakk nederlenderen å besvare tre spørsmål fra TV-stasjonene som var til stede. Spørsmålene fra skrivende presse ble avvist.

Les også: Van Gaal under massivt press etter nytt United-tap

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus