Lovren ut på båre etter skrekktakling

Dejan Lovren ble stygt taklet av WBAs Craig Gardner.
Dejan Lovren ble stygt taklet av WBAs Craig Gardner. Foto: Phil Noble / Reuters

Divock Origi berget ett Liverpool-poeng seks minutter på overtid mot West Bromwich (2-2), men de fleste snakket om den stygge kneskaden til Dejan Lovren.

Liverpool-stopperen ble meid ned av WBAs Craig Gardner drøyt ti minutter før slutt. Lovren vred seg i smerter og måtte få surstoff før han forlot gresset på båre.

Gardner slapp utrolig nok unna kort, mens Lovrens grimaser vitnet om enorme smerter.

Liverpool imponerte ingen i søndagens Premier League-duell, men Anfield kokte da innbytter Origi hamret inn 2-2 via West Broms Gareth McAuley etter 96 minutter.

Etter kampen tok Liverpool-manager Jürgen Klopp med seg spillerne bort til The Kop for å takke for støtten.

Mignolet-tabbe

Jordan Henderson scoret sitt første ligamål for sesongen da han ga Liverpool ledelsen etter 21 minutter, men mål fra Craig Dawson og Jonas Olsson snudde det hele.

Hendersons mål kom etter at Adam Lallana vant en hodeduell etter en fin pasning inn i boksen fra Philippe Coutinho.

Tony Pulis ledet et lag i Premier League for 250. gang. Det gikk mot tre poeng etter at Dawson og Olsson scoret hvert sitt mål.

Liverpool-keeper Simon Mignolet tabbet seg skikkelig ut på 1-1-målet. Belgieren gikk ut i feltet på en dødball, men traff aldri ballen og Dawson kunne banke inn utligningen. Mignolet har kostet Liverpool mange baklengsmål de siste sesongene.

Kanskje blir han byttet ut i januarvinduet.

Dødballtrøbbel

Nok en dødball skapte trøbbel for Liverpool et drøyt kvarter før slutt. En corner fra Chris Brunt ble headet i mål av svenske Olsson. Samme mann trodde han hadde scoret allerede på overtid i 1. omgang, men da ble scoringen korrekt annullert for offside etter en frisparksituasjon. Ifølge TV 2 brukte dommerteamet 38 sekunder på å annullere målet.

Liverpool ligger på en svak niendeplass etter 16 runder med 24 poeng. Kun tre av åtte hjemmekamper har gitt tre poeng.

West Bromwich fortsetter å hanke inn poeng borte. Laget har tatt 12 av sine 20 poeng på fremmed gress.