Skadeplagede Arsenal vant enkelt mot Villa

Olivier Giroud scoret Arsenals første mål mot Aston Villa.
Olivier Giroud scoret Arsenals første mål mot Aston Villa. Foto: Darren Staples / Reuters

Scoringer av Olivier Giroud og Aaron Ramsey sikret en grei 2-0-seier for Arsenal borte mot Aston Villa søndag. London-laget tok med det over ledelsen i Premier League.

Til tross for store skadeproblemer, gikk det meste på skinner for manager Arsène Wenger og hans Arsenal mot tabelljumbo Aston Villa. Uten sentrale spillere som Alexis Sánchez, Mikel Arteta, Santi Cazorla, Francis Coquelin, Tomás Rosický, Danny Welbeck og Jack Wilshere ble det likevel en komfortabel seier.

For Aston Villa ble vondt til verre. Med søndagens tap er det nå 15 kamper på rad uten seier for Birmingham-laget. Aldri har klubben opplevd en verre periode.

Allerede før ti minutter var passert sendte Giroud gjestene i ledelsen fra straffemerket. Theo Walcott ble tilsynelatende hindret av Alan Hutton, og etter noen sekunders betenkningstid pekte dommer Kevin Friend på ellevemeteren.

Les også: Pires:– Arsenal kan vinne tittelen

Sju minutter før pause doblet Aaron Ramsey ledelsen etter vakkert overgangsspill. Mesut Özil var som så mange ganger tidligere denne sesongen servitør.

I annen omgang var det vertene fra Birmingham som hadde de største sjansene, men verken Rudy Gestede, Scott Sinclair eller Leandro Bacuna maktet å overliste sisteskanse Petr Cech.

Dermed endte det 0-2 på Villa Park. Trepoengeren løfter Arsenal til førsteplass på tabellen. Leicester kan ta tilbake ledelsen med seier over Chelsea mandag kveld.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus